Melis Birkan HD Wallpapers Duvar Kağıtları Film Afişleri




Melis Birkan, (d. 1981), Türk dizi ve sinema oyuncusu.Boy: 1.82
İlköğretim ve lise yıllarında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda bale dersleri aldı. Aynı üniversitede modern dans eğitimini tamamladı. Çağan Irmak'ın yönetmenliğini yaptığı Ulak ve Issız Adam filmlerinde başrol oyuncusu olarak yer aldı.

Filmografi 

Yıl Film Rol Notlar ve ödüller
2005 Çapkın Kiraz Televizyon dizisi
2006 Amerikalılar Karadeniz'de 2 Çiçek
2006 İyi ki Varsın Gizem Televizyon dizisi
2006 Barda Nil
2006-2007 Köprü Elmas Televizyon dizisi
2007 Komedi Dükkanı Konuk oyuncu
2007 Ulak Emine (Ümmü)
2008 Ayışığı Zeynep Televizyon dizisi
2008 Issız Adam Ada Sadri Alışık Ödülleri En İyi Kadın Oyuncu Ödülü
2009 Bu Kalp Seni Unutur mu? Cemile Televizyon dizisi
2009 Adını Sen Koy Aybige
2009 Avrupa Yakası Konuk oyuncu Televizyon dizisi
2010 Deli Saraylı Hüma Television dizisi

Açıklama: Melis Birkan HD Wallpapers Duvar Kağıtları Film Afişleri,Geniş Ekran Masa Üstü Arka Planları İndir
Ray-Ban Gözlük
 
by s1Rocco©2011 Kaliteli ResimlerGüzeller